Konya’da 750.Vuslat Yıldönümü etkinlikleri devam ediyor

Konya’da 750.Vuslat Yıldönümü etkinlikleri devam ediyor Mine Köseler/Konya-BHA Hz. Mevlâna’nın 750. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri, bu yıl 7-17 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştiriliyor.Her seansta binlerce kişinin izlediği etkinlik izleyenleri manevi bir yolculuğa çıkarıyor.   11 gün boyunca her akşam düzenlenen programda 11 gece ve 4 gündüz olmak üzere toplam 15 seans icra edilecek.Akşam seansları saat...

Konya’da 750.Vuslat Yıldönümü etkinlikleri devam ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’da 750.Vuslat Yıldönümü etkinlikleri devam ediyor

Mine Köseler/Konya-BHA

Hz. Mevlâna’nın 750. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri, bu yıl 7-17 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştiriliyor.Her seansta binlerce kişinin izlediği etkinlik izleyenleri manevi bir yolculuğa çıkarıyor.

 

11 gün boyunca her akşam düzenlenen programda 11 gece ve 4 gündüz olmak üzere toplam 15 seans icra edilecek.Akşam seansları saat 20.00’de, gündüz seansları ise saat 14.00’de başlıyor.

Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, Devlet Sanatçısı Ahmet Özhan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu eşliğinde,Türk Tasavvuf Musikisinin en nadide eserlerini seslendiriyor.

Konser sonrasında Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu, Kutbü’n Nâyî Osman Dede’nin, Hicaz Mevlevî Âyin-i Şerif‘ini icra ediyor.Etkinlikler 17 Aralık akşamına kadar sürecek.

 

Konya’da 750.Vuslat Yıldönümü etkinlikleri devam ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.